Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Відомо, хто замінить Джоді Фостер у сіквелі "Мовчання ягнят"
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомо, хто замінить Джоді Фостер у сіквелі "Мовчання ягнят"

На роль детектива Кларісси Старлінг вибрали австралійську актрису Ребекку Бридс

1 березня 2020, 16:45 comments2483
Поділіться публікацією:
Відомо, хто замінить Джоді Фостер у сіквелі "Мовчання ягнят"

Телеканал CBS, який займеться зйомками продовження історії детектива Кларисы Старлінг з культового трилера "Мовчання ягнят", завершив кінопроби і на головну роль погодив австралійську актрису Ребекку Бридс.

Раніше Бридс знімалася в комедійних серіалах, таких як "Велика хвиля", "Милі ошуканки" і "Первородні".

Серіал "Клариса", що оповідає про події, які розгортаються через десять років після дій, які сталися в "Мовчанні ягнят". Зазначається, що мероиня знову зіткнеться з серійними вбивцями і психопатами і паралельно буде намагатися розібратися з власної психологічної травми, нанесеної в дитинстві.

Нагадаємо. раніше портал "Коментарі" повідомляв про повернення в широкий доступ закодованих телеканалів. Справа в тому, що кодування негативно вплинула на інформаційну безпеку українців. Адже в ОРДЛО, а також у підконтрольних Україні населених пунктах уздовж кордону з окупованою територією, люди після блокування мали можливості отримувати інформацію по ТБ тільки від російських мовників.

"Ми хочемо зараз знайти вихід з цієї ситуації. У нас завдання дуже просте: щоб люди мали можливість дивитися українське телебачення, особливо на тих територіях, до яких ми зараз не маємо іншого доступу, крім інформаційного", – підкреслив президент Володимир Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: www.ukrinform.ru/rubric-culture/2886894-stalo-izvestno-kto-sygraet-klarisu-starling-v-serialesikvele-molcania-agnat.html
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!