Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Паризький Лувр знову відкрили для гостей через три дні пiсля закриття
commentss НОВИНИ Всі новини

Паризький Лувр знову відкрили для гостей через три дні пiсля закриття

Всесвітньо відомий музей був закритий з 1 по 4 березня.

4 березня 2020, 23:28 comments1897
Поділіться публікацією:
Паризький Лувр знову відкрили для гостей через три дні пiсля закриття

Художній паризький музей Лувр знову відкрив свої двері для всіх бажаючих з 4 березня. Раніше музей був закритий на тлі спалаху китайського коронавіруса Covid-19. Про це повідомили в офіційному акаунті Лувру у Twitter.

Паризький Лувр закрили 1 березня через загрозу коронавіруса, який поширюється по Європі. Працівники музею висловили занепокоєння з приводу ризику зараження, хоча серед них не було виявлено таких випадків. Побоювання також викликали італійці, які прибули забрати роботи Леонардо да Вінчі.

У підсумку співробітники музею тимчасово залишилися без роботи і вже через три дні провели голосування за відновлення роботи Лувру. Керівництво схвалило їх рішення, відкрило двері музею і пообіцяло провести противірусні заходи.

За статистикою, більше половини відвідувачів музею торік приїжджали з інших країн, а загальна кількість туристів у Луврі за 2019 рік склало 9,6 мільйонів чоловік.

Як повідомляв портал "Коментарі", паризький Лувр закрили через загрозу коронавіруса і стурбованості 2300 співробітників музею.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!