Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Букмекери назвали нового фаворита Євробачення 2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Букмекери назвали нового фаворита Євробачення 2020

Ісландцям не вдалося втриматися на вершині рейтингу букмекерів. Україна також втрачає позиції.

10 березня 2020, 13:59 comments3259
Поділіться публікацією:








Букмекери назвали нового фаворита Євробачення 2020

Букмекери вибрали нового фаворита майбутнього конкурсу Євробачення 2020. На вершині рейтингу опинилася представниця Болгарії — Victoria. Про це свідчать дані, опубліковані на сайті пісенного конкурсу.

Незмінним фаворитам букмекерів гуртові Daði & Gagnamagnið довелося поступитися позиціями. Ісландські виконавці не втрималися на вершині рейтингів букмекерів. Тепер вони пророкують перемогу представниці Болгарії та її пісні "Tears Getting Sober". Однак, у ісландців хороші шанси повернутися в лідери. Вони міцно закріпилися в трійці фаворитів і втратили поки всього лише один рядок.

Чого, на жаль, не скажеш про Україну. Група Go-A знову втратила позиції і опустилася в рейтингу ще нижче. Якщо минулого тижня фанати Євробачення пророкували україномовної пісні "Solovey" 26-е місце, то зараз вона опинилася вже на 27-ій позиції.

Не принесли оновлені рейтинги хороших новин і росіянам. Група з Пітера Little Big знову віддаляється від трійки лідерів. Учасники опустилися на одну позицію нижче і тепер їм букмекери пророкують п'яте місце.

Втім, всі ці рейтинги виявляться абсолютно марними, якщо конкурс все-таки вирішать скасувати через коронавірус. Євробачення 2020 має пройти вже в травні в нідерландському Роттердамі. Поки що підготовку до пісенним змаганням не зупиняли, але така ймовірність є.

Як звучить пісня, якій фанати Євробачення поки що пророкують перемогу можна подивитися тут.


Раніше "Коментарі" розповідали про перші ставки на переможця Євробачення 2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!