Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Харві Вайнштейна засудили до 23 років позбавлення волі
commentss НОВИНИ Всі новини

Харві Вайнштейна засудили до 23 років позбавлення волі

Адвокати Харві Вайнштейна кажуть, що позбавлення волі на 23 роки можна прирівняти до довічного ув'язнення

11 березня 2020, 20:31 comments1595
Поділіться публікацією:
Харві Вайнштейна засудили до 23 років позбавлення волі

Харві Вайнштейна, який ще недавно вважався одним з найбільш впливових продюсерів у Голлівуді, cуд у Нью-Йорку засудив до 23 років в'язниці, що стало кульмінацією справи, яку підживлював глобальне рух #MeToo і заохочував жінок виступати проти сексуального насильства.

67-річний Вайнштейн прибув на слухання вироку в інвалідному кріслі і наручниках. Йому загрожувало від п'яти до 29 років тюремного ув'язнення згідно з винесеним в минулому місяці обвинувальним вироком по кримінальній справі про статевий акт першого ступеня і зґвалтування третього ступеня.

Вайнштейна засудили до 20 років в'язниці за злочинний статевий акт і трьох років в'язниці за зґвалтування. Після того, як продюсер відбуде покарання у вигляді позбавлення волі, йому ще доведеться п'ять років перебувати під наглядом.

Адвокати Вайнштейна просили засудити його до п'яти років тюремного ув'язнення і стверджували, що, враховуючи його слабке здоров'я, все, що триватиме довше, буде фактично довічним ув'язненням.

Раніше "Коментарі" писали, що присяжні визнали Харві Вайнштейна винним у тяжкому сексуальному злочині і зґвалтуванні, але зняли з нього найсерйозніші звинувачення – хижацьке сексуальне насильство.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!