Головна Новини Суспільство мистецтво і культура "Ліні Костенко - 90": Зеленський привітав видатну поетесу з ювілеєм
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ліні Костенко - 90": Зеленський привітав видатну поетесу з ювілеєм

Президент визнав за Ліною Костенко поєднання мудрої геніальності зі скромністю

19 березня 2020, 14:18 comments3711
Поділіться публікацією:
"Ліні Костенко - 90": Зеленський привітав видатну поетесу з ювілеєм

Президент Володимир Зеленський звернувся до української поетеси Ліни Костенко, яка сьогодні відзначає свій 90-й день народження, зі словами вдячності та привітань. Їх гарант написав на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні 90-річний ювілей відзначає відома українська поетеса, без перебільшення, Українка з великої літери — Ліна Василівна Костенко! Для мільйонів українців Ваша поезія стала джерелом мудрості і символізує непереможну силу слова і незламний дух свободи", — зазначив глава держави.

Також в цей день Володимир Зеленський нагадаємо, що, незважаючи на свій видатний внесок в українську культуру і творчість, Ліна Костенко неодноразово відмовлялася від отримання народних нагород і звань.

"Це яскраво демонструє велич і геніальність можуть поєднуватися зі скромністю і людяністю. Бажаємо Вам міцного здоров'я і благополуччя! Спасибі за кожен Ваш рядок!", — уклав президент.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український Київ увійшов у сотню найдорожчих міст світу. Ціни кожного міста, що знаходиться в цьому рейтингу, порівнювали з цінами в Нью-Йорку, причому індекс цін встановили на рівні 100 пунктів. Індекс Києва склав 58 — піднявся на 6 пунктів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!