Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Одеса влаштувала Гуморину, не дивлячись на карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Одеса влаштувала Гуморину, не дивлячись на карантин

Щоб не порушувати карантину, взяти участь в одеській Гуморині цього разу можна, не виходячи з дому.

1 квітня 2020, 12:11 comments2418
Поділіться публікацією:
Одеса влаштувала Гуморину, не дивлячись на карантин

Одеса влаштувала Гуморину, не дивлячись на карантин. Але формат довелося змінити. Цього року Гуморина проходить онлайн — повідомили в міському Департаменті культури.

Традиційного барвистого параду в цьому році в Одесі не буде. Від Гуморини в тому форматі, в якому її звикли бачити завсідники, довелося відмовитися через спалах коронавірусу. Збирати натовп людей в одному місці зараз небезпечно. Але організатори знайшли вихід. Гуморину вони все ж зважилися провести, але в онлайн-режимі.

Жартувати і розважати публіку коміки будуть прямо з дому. Стежити за тим, що відбуватиметься, можна на сторінці Департаменту в Facebook з будь-якої точки світу. Таким чином, щоб взяти участь у традиційній Гуморині, вперше не потрібно їхати в Одесу.

Жартувати гумористи почали ще вранці, а продовжитися Гуморина до вечора. На сторінці в Facebook повинні з'явитися виступи таких відомих гумористів як Роман Карцев, Георгій Делієв, Борис Барський та Михайло Жванецький. Приєднається до свята і музична група "Гроші вперед". Крім того, глядачам покажуть відео-архів парадів минулих років.

Вперше Гуморину в Одесі влаштували в 1973-м. Через три роки влада заборонила проводити свято гумору. А відновили традицію вже в 80-х. Двічі — в 2014 і 2015 — Гуморину скасовували через траур.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що організатори Євробачення влаштують онлайн-концерт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!