Головна Новини Суспільство мистецтво і культура "Пішли" в екран: що найчастіше дивляться українці на карантині
commentss НОВИНИ Всі новини

"Пішли" в екран: що найчастіше дивляться українці на карантині

Згідно з дослідженням компанії Big Data UA, кількість телепереглядів в Україні почала стрімко зростати з другої тижні карантину: 23-25 березня показник підскочив на 26%

3 квітня 2020, 10:57 comments2672
Поділіться публікацією:
"Пішли" в екран: що найчастіше дивляться українці на карантині

Карантин для багатьох українців став часом перед телевізором. Згідно з дослідженням компанії Big Data UA, перший тиждень був адаптаційним, а кількість телепереглядів почала стрімко зростати з другого тижню карантину: 23-25 березня показник підскочив на 26%.

Експерти кажуть, що бажання українців дивитися ТБ можна пояснити віддаленим режимом роботи та сидінням вдома, а також безкоштовним доступом до контенту інтерактивного телебачення, який ввели багато провайдерів на період карантину. Найчастіше в Україні дивилися новини, а найменше — музичні і спортивні канали. В топі телеканалів зараз суто новинні ("Україна 24", Channel 112, "Прямий", News One, Еспресо TV, "Канал 24", ZIK, "Наш", "Уніан ТБ", Euronews), а також ті, на яких транслюють фільми.

Раніше ми писали про те, що найбільш жорсткі обмеження з моменту введення карантину очікують українців уже найближчим часом. Відповідне розпорядження можуть опублікувати вже сьогодні, 3 квітня. Про це в ефірі одного з українських телеканалів сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Найбільше нові обмеження вплинуть на життя пенсіонерів. Їм належить зіткнутися з максимальною самоізоляцією, коли виходити з дому вони практично не зможуть.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!