Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Лувр Абу-Дабі запустив віртуальні екскурсії
commentss НОВИНИ Всі новини

Лувр Абу-Дабі запустив віртуальні екскурсії

Віртуальні екскурсії будуть доступні жителям країн по всьому світу, а проводити їх будуть на одній з 7 мов на вибір.

16 квітня 2020, 12:53 comments1650
Поділіться публікацією:
Лувр Абу-Дабі запустив віртуальні екскурсії

Лувр в Абу-Дабі запускає для жителів земної кулі віртуальні екскурсії. Відвідати пам'ятку можна онлайн абсолютно безкоштовно.

Все, що потрібно, щоб опинитися на онлайн-екскурсії в Луврі, — завантажити спеціальний додаток на мобільний телефон. Після установки слід вибрати мову проведення віртуального туру, а їх, зауважимо, додали в опції відразу сім.

Безкоштовно онлайн Лувр покаже практично всі свої колекції і артефакти, розповість про історію стародавнього Китаю або Месопотамії. Шанувальникам сучасного мистецтва підготували спеціальний тур по відповідних експозиціях. При цьому аудіо-гід розповість, як навчитися розуміти і розбиратися у сучасних течіях.

Загалом для поціновувачів мистецтва створили 150 аудіозаписів. Крім того, можна подивитися декілька відеороликів. Серед них — невеликий фільм про будівництво музею в Абу-Дабі, яке тривало 8 років. Архітектори розкрили секрет створення незвичайного даху будівлі.

Варто відзначити, що потрапити на реальну екскурсію в Лувр Еміратів зараз неможливо. Він, як і будь-які інші об'єкти мистецтва, закритий на карантин. Онлайн-тури створюють для того, щоб туристи не втратили інтерес до місцевих визначних пам'яток і могли детальніше ознайомитися з їхньою історією.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що безкоштовні онлайн-екскурсії запустив Єгипет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!