Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Прогноз погоди на 25 квітня: в яких регіонах сьогодні пройдуть дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 25 квітня: в яких регіонах сьогодні пройдуть дощі

Синоптики розповіли, де сьогодні буде найтепліше

25 квітня 2020, 08:29 comments6018
Поділіться публікацією:
Прогноз погоди на 25 квітня: в яких регіонах сьогодні пройдуть дощі

Сьогодні, 25 квітня, в Україні вночі без опадів, вдень у західних, північних і місцями в центральних областях очікується невеликий дощ. У той же час у Карпатах і на Прикарпатті очікується помірний дощ. Також синоптики прогнозують місцями грози. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Температура повітря прогріється до 15-20 градусів тепла. Вночі синоптики прогнозують 5-10 градусів тепла. На крайньому заході країни та узбережжі морів очікується 12-17 градусів тепла.

Найбільш тепла погода сьогодні очікується у Донецькій, Кіровоградській, Дніпропетровській і Харківській областях, там стовпчики термометрів сьогодні піднімуться до +19...+21 градусів. Найхолодніше буде у Львівській та Волинській областях, там стовпчики термометрів 25 квітня піднімуться до +14...+16 градусів.

Вітер сьогодні очікується південно-західний з переходом у західній частині на північно-західний, 7-12 м/ с, вдень в Україні, крім північних та східних областей, пориви 15-20 м / с.

Раніше "Коментарі" писали, що Кабінет міністрів України 24 квітня представив детальний план виходу нашої країни з карантину, який ввели в березні через пандемію коронавірусу COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!