Головна Новини Суспільство мистецтво і культура В Ухані повідомили про новому першому випадку зараження коронавірусом більш ніж за місяць
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ухані повідомили про новому першому випадку зараження коронавірусом більш ніж за місяць

Кілька людей з китайського Уханя направили до лікарні для спостереження

10 травня 2020, 14:00 comments3530
Поділіться публікацією:
В Ухані повідомили про новому першому випадку зараження коронавірусом більш ніж за місяць

Місто Ухань, в якому були зафіксовані перші випадки зараження коронавірусною інфекцією, в неділю повідомило про новий перший випадок зараження COVID-19 з 3 квітня. Про це пише CNN.

Зараз пацієнт перебуває в критичному стані, його дружина також отримала позитивний результат тесту, правда, її випадок був зареєстрований як безсимптомний. Пацієнт живе в районі, в якому зареєстрували зареєстровано підтверджених 20 випадків захворювання.

Новий випадок захворювання пов'язаний з "минулою інфекцією", повідомляє Комісія охорони здоров'я Уханя з посиланням на медичних експертів. П'ять пацієнтів з міста, без симптомів, включаючи дружину нового пацієнта, були направлені в лікарні для спостереження. Національні і місцеві комісії охорони здоров'я Китаю не включають безсимптомні випадки в число підтверджених випадків захворювання.

Нагадаємо, Китай знову відкрив кордони Уханя після 76-денного блокування 8 квітня. Станом на суботу, за даними комісії, всього у місті було підтверджено 50 334 випадки захворювання.

Раніше "Коментарі" писали, що згідно з даними Центру громадського здоров'я в Україні офіційно зареєстровано 15 232 випадки інфікування коронавірусною інфекцією COVID-19. За останню добу підтвердилися ще 522 випадки зараження інфекцією. Станом на 9:00 10 травня в нашій країні через коронавірус вже померли 391 чоловік. У той же час 3060 людей одужали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!