Головна Новини Суспільство мистецтво і культура «Стоп культурний карантин»: в Україні проходить акція на підтримку індустрії культури
commentss НОВИНИ Всі новини

«Стоп культурний карантин»: в Україні проходить акція на підтримку індустрії культури

Користувачі соціальних мереж вже пожартували, що це інопланетне вторгнення

12 травня 2020, 23:00 comments2729
Поділіться публікацією:
«Стоп культурний карантин»: в Україні проходить акція на підтримку індустрії культури

Сьогодні, 12 травня, у двадцяти містах України, в тому числі в Києві, Львові, Харкові та Одесі, проходить акція під назвою "Стоп культурний карантин" з метою залучення уваги уряді до проблем культурної індустрії в умовах загальнонаціонального карантину через поширення пандемії коронавіруса Covid-19.

В акції серед інших беруть участь багато організатори фестивалів, концертів та інших культурних заходів. Вони вимагають від уряду уявити сценарій зняття обмежень для організації заходів, концертів, фестивалів, весіль та інших культурних заходів.

"В уряду не існує сценарію для нас, для більш 250 тисяч осіб — артистів, акторів, музикантів, балетмейстерів, організаторів заходів, кінотеатрів, івент-агентств, технічного персоналу світла, звуку і сцени, декораторів, квиткових операторів та інших", — заявили організатори.

Учасники акції вимагають дати їм можливість працювати і заробляти гроші, поговорити з ним і спільно створити план виходу з карантину для багатогранної культурної сфери України.

Як повідомляв портал "Коментарі", онлайн-концерт Євробачення 2020 пройде вже на цьому тижні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!