Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Помер лауреат літературної премії Мойсей Фішбейн
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер лауреат літературної премії Мойсей Фішбейн

Мойсей Фишбейн був визнаним українським письменником, поетом і редактором російської редакції Радіо Свобода"

26 травня 2020, 23:39 comments1812
Поділіться публікацією:
Помер лауреат літературної премії Мойсей Фішбейн

Сьогодні на 65 році життя помер український поет і перекладач, лауреат премії імені Василя Стуса Моїсей Фішбейн. Про це повідомляє видання "Радіо Свобода", посилаючись на голову Національної спілки письменників України Михайла Сидоржевського.

"Сьогодні ввечері після важкої хвороби помер видатний український письменник Мойсей Фішбейн. Про це мені повідомила його дружина Олена", — зазначено в повідомленні літератора.

У 1982-1985 роках Фішбейн працював в українській і російській редакціях "Радіо Свободи" кореспондентом, редактором, коментатором. Згодом співпрацював з "Радіо Свобода" і як фрілансер.

В Україні Мойсей Фішбейн нагороджений орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня й орденом Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого III ступеня.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про ще одному гучному подію цього дня, коли п'ятого президенту Петру Порошенко вручили повістку на допит в ГБР прямо в момент відвідування музею Гончара, а також смерть наздогнала і короля азартного бізнесу Макао Стенлі Хо. Він заснував одну з найбільш прибуткових компаній у сфері грального бізнесу під назвою SJM Holdings. Компанія управляє мережею найбільших казино в адміністративному районі Китаю під назвою Макао. У цілому компанія оцінюється приблизно в 6 мільярдів доларів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!