Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Довженко Центр оголосив про неплатоспроможність. Директор подав у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Довженко Центр оголосив про неплатоспроможність. Директор подав у відставку

Довженко центр не отримав держфінансування і не може платити за рахунками

28 травня 2020, 18:16 comments1637
Поділіться публікацією:
Довженко Центр оголосив про неплатоспроможність. Директор подав у відставку

У Національному центрі Олександра Довженка розповіли про нездатність платити по рахунках. З початку 2020 року центр не отримав заплановане державне фінансування бюджетної програми. В організації звинувачують керівництво Держкіно. Про це повідомили на офіційній сторінці Довженко Центру в Facebook.

Міністерство фінансів не затвердило представлений Міністерством культури проект паспорта програми. Однією з причин називають невиконання керівництвом Держкіно своїх обов'язків щодо організації бюджетного процесу і надання в Міністерство фінансів занижених показників фінансування Центру Довженка.

У Центрі розповіли, що бюджет покриває лише 70% заработного фонду, тому співробітники досі не отримали зарплати за січень і лютий 2020 року. Весь дохід від діяльності Довженко Центру за березень і квітень 2020 року спрямували на виплати заборгованостей по зарплатах. Але з кінця травня Центр не може сплачувати обов'язкові податки і виконувати зобов'язання за договорами.

Директор Центру Довженка Іван Козленко подав у відставку через відсутнiсть фінансування організації та перспективи банкрутства. Про це він розповів на своїй сторінці в Facebook.

Директор звинувачує в тому, що відбувається, некомпетентність голови Держкіно Марини Кудерчук та начальника управління економічного розвитку та фінансів Міністерства культури. Також Козленко розповів, що в Довженко Центр прийшли співробітники СБУ і поліції з обшуками.

Як повідомляв "Коментарі", Google виплатить всім співробітникам, працюють віддалено, по 1000 доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!