Головна Новини Суспільство Кримінал Смерть бізнесмена в будинку ексміністра Кожари: друг загиблого спростував самогубство
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть бізнесмена в будинку ексміністра Кожари: друг загиблого спростував самогубство

Друг загиблого бізнесмена Сергія Старицького звернувся до журналістів

22 лютого 2020, 18:38 comments3330
Поділіться публікацією:
Смерть бізнесмена в будинку ексміністра Кожари: друг загиблого спростував самогубство

Друг колишнього топ-менеджера телеканалу "Інтер", бізнесмена Сергія Старицького, який був знайдений мертвим у будинку ексглави МЗС Леоніда Кожари, Володимир Костерін спростував версію про самогубство.

"Прошу ЗМІ не поширювати версію про самогубство. Оскільки це неправда. Інформація надходить від експертів іншого роду, стріляли з 3-5 метрів", — написав Костерін у своєму Facebook.

Він зазначив, що був знайомий з Костеріним кілька десятків років і загиблий мав багато планів щодо розвитку свого бізнесу і нових проектів.

Як повідомляв сайт "Коментарі", згідно з даними поліції, ввечері 21 лютого в с. Чайки Київської області в одному з будинків застрелився чоловік. При цьому господарі будинку знаходилися в інших кімнатах. Поліція розглядає самогубство в якості основної версії трагедії.

Пізніше ЗМІ повідомили, що загиблим є бізнесмен, колишній топменеджер телеканалу "Інтер" Сергій Старицький. Він застрелився в будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари з пістолета Jericho 941, який зареєстрований на ексглаву МЗС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!