Головна Новини Суспільство Кримінал Перестрілка в центрі Дніпра: є поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Перестрілка в центрі Дніпра: є поранені

У Дніпрі сталися розбірки зі стріляниною, в результаті чого співробітники карного розшуку і бійці КОРД провели спецоперацію

26 лютого 2020, 10:42 comments2073
Поділіться публікацією:
Перестрілка в центрі Дніпра: є поранені

У центрі Дніпра сталася перестрілка, в результаті якої постраждало три людини. Учасникам розборок вдалося сховатися від копів, однак у результаті спецоперації співробітники карного розшуку і бійці КОРД затримали всіх учасників стрільби.

Як повідомляють у департаменті стратегічних розслідувань місцевої поліції, були чутні звуки пострілів вчора близько 17:00 в центрі — по вул. Титова, куди вирушив наряд поліції. Стрілянина велася з допомогою травматичної зброї, і, в результаті, були поранені три людини, яких відвезли в лікарню. Інші учасники конфлікту втекли, але незабаром поліцейським вдалося затримати п'ятьох підозрюваних.

Правоохоронці вже встановили, що це не були бізнес-розборки: конфлікт стався на побутовому ґрунті. У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "Хуліганство", яка передбачає до семи років в'язниці.

Раніше ми повідомляли про те, що в Одесі серед білого дня сталася стрілянина. Як розповіли в регіональному ГУНП, 51-річного чоловіка дратував крик сусідської дітвори, яку він вирішив приборкати за допомогою рушниці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!