Головна Новини Суспільство Кримінал Стрілянина і полон: у Франції чоловік узяв в заручники п'ятьох дітей і вагітну жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина і полон: у Франції чоловік узяв в заручники п'ятьох дітей і вагітну жінку

Житель міста Труа відкрив вогонь по поліції, після чого забарикадувався і взяв у заручники п'ятьох дітей і вагітну дружину

4 березня 2020, 09:29 comments1618
Поділіться публікацією:
Стрілянина і полон: у Франції чоловік узяв в заручники п'ятьох дітей і вагітну жінку

Учора ввечері, 3 березня, у Франції чоловік узяв в заручники родину — вагітну дружину і п'ятьох дітей, і обстріляв поліцейських. Про це повідомляють правоохоронці міста Труа.

Згідно з останньою інформацією, вчора в поліцію надійшов дзвінок про те, що в будинку голосно сваряться. А коли копи прибули на місце, увійти в приміщення їм не вдалося, тому що глава сімейства відкрив вогонь в їх бік, після чого забарикадувався і взяв у заручники п'ятьох дітей і вагітну дружину. На щастя, ніхто з правоохоронців не постраждав, і більше 16 годин вони вели переговори, щоб чоловік відпустив своїх рідних. Повідомляється, що чоловік страждає психічним розладом: рік тому його затримували, коли він розгулював по вулиці з мечем в руках.

Через 16 годин 34-річний француз нарешті здався поліції. На щастя, його родина не постраждала. Зараз по цій справі ведеться розслідування.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в ніч на вівторок у Києві молодик, перебуваючи в неадекватному стані, кидався на натовп перехожих, намагаючись вдарити людей викруткою. НП сталася поблизу станції метро "Лівобережна". За інформацією очевидців, хлопець декілька раз накинувся на випадкових перехожих, намагаючись поранити їх гострим предметом. Відсіч він отримав лише після того, як напав на кремезного чоловіка, який скрутив агресора і викликав патрульних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!