Головна Новини Суспільство Кримінал Жорстоке вбивство в Одеській області: хлопець вбив дівчину через те, що та насміхалася над ним під час інтиму
commentss НОВИНИ Всі новини

Жорстоке вбивство в Одеській області: хлопець вбив дівчину через те, що та насміхалася над ним під час інтиму

В Одеській області біля одного з сільських клубів знайшли мертвою 20-річну дівчину з розбитою головою

10 березня 2020, 14:33 comments4516
Поділіться публікацією:








Жорстоке вбивство в Одеській області: хлопець вбив дівчину через те, що та насміхалася над ним під час інтиму

На Одещині молодик жорстоко вбив дівчину внаслідок конфлікту на сексуальному ґрунті. Про це повідомили в облуправлінні Національної поліції.

Так, в одному з сіл Лиманського району правоохоронці біля будинку культури виявили бездиханне тіло 20-річної дівчини: у неї була відкрита черепно-мозкова травма. Як виявилося, вбивця зіштовхнув дівчину сходами, а потім спалив її телефон. Залишки спаленого гаджета правоохоронці знайшли в будинку знайомого жертви, 24-річного хлопця. Взятий під варту підозрюваного у вбивстві розповів, що до його жахливого вчинку призвели конфлікти на сексуальному ґрунті: нібито дівчина насміхалася над ним під час сексу. Повідомляється, що затриманому загрожує від 10 років в'язниці за скоєння умисного вбивства (ст. 115 ККУ).


Раніше портал "Коментарі" розповів, що у Харкові знайшли спалене тіло дівчини в колекторі. Як з'ясувалося, зловмисники хотіли заволодіти мобільним телефоном дівчини. Вони її заманили нібито на прогулянку берегом річки і розбитою пляшкою порізали їй шию і голову. Щоб приховати сліди злочину, тіло сховали в колекторі та підпалили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!