Головна Новини Суспільство Кримінал Побили до смерті: працівників міграційної служби в Португалії судитимуть за вбивство українця
commentss НОВИНИ Всі новини

Побили до смерті: працівників міграційної служби в Португалії судитимуть за вбивство українця

Чоловіка закували в наручники і били до тих пір, поки у нього не стався епілептичний напад.

30 березня 2020, 13:49 comments2152
Поділіться публікацією:
Побили до смерті: працівників міграційної служби в Португалії судитимуть за вбивство українця

Працівників служби міграції в Португалії звинуватили у вбивстві українця. За гратами вони можуть провести найближчі 25 років. Про це повідомив місцевий телеканал TVI24.

Журналісти провели власне розслідування, щоб відновити ланцюжок подій, які два тижні тому відбулися в португальському аеропорту в Лісабоні і призвели до загибелі чоловіка. Як з'ясувалося, українець прилетів до Португалії, сподіваючись знайти тут роботу. З якихось причин, у в'їзді в країну йому відмовили. Він зажадав пояснень. Але почути відповідь українцеві не судилося.

Інспектори міграційної служби закрили чоловіка в окремій кімнаті, закували його в наручники і, ймовірно, почали бити, в тому числі і ногами. Про це свідчать чисельні характерні садна на тілі. Тортур українець не витримав. Далі його кинули в кімнаті одного, тоді чоловіка і розбив напад епілепсії, який виявився смертельним. Працівники міграційної служби спробували приховати сліди злочину і подали все як раптовий серцевий напад. Викликати судову поліцію не стали. Але справжню причину смерті показав розтин.

Тепер посольство України в Португалії вимагає провести об'єктивне і незалежне розслідування. З цим звернулися до колег з закордонного  відомства Португалії.

Також "Коментарі" раніше розповідали про те, що в російському суді обвинувачений вбив потерпілу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!