Головна Новини Суспільство Кримінал Шпигунство у Міноборони: Офіс генпрокурора запідозрив держсекретаря відомства у тяжкому злочині
commentss НОВИНИ Всі новини

Шпигунство у Міноборони: Офіс генпрокурора запідозрив держсекретаря відомства у тяжкому злочині

За інформацією Офісу генпрокурора та СБУ, держсекретар сканував і в електронному вигляді відсилав документи щодо захисту державних кордонів

2 квітня 2020, 18:34 comments3007
Поділіться публікацією:
Шпигунство у Міноборони: Офіс генпрокурора запідозрив держсекретаря відомства у тяжкому злочині

Сьогодні співробітники Офісу генерального прокурора і Служби безпеки України викрили протизаконну діяльність секретаря одного з міністерств і пред'явили звинувачення в шпигунстві. Про це повідомляє прес-служба ОГП, не вказуючи назви фігуруючого міністерства, але за інсайдерськими даними, мова йде про Міністерство оборони.

Так, за даними слідства, держсекретар скопіював і переслав по електронній пошті невстановленим особам таємний документ, що стосується комплексу заходів Міністерства оборони України, прикордонних, правоохоронних та інших органів державної влади щодо захисту національних інтересів на півдні і сході України, в Чорному і Азовському морях та Керченській протоці.

"Під час обшуку в робочому кабінеті і за місцем проживання державного службовця вилучено мобільний телефон та електронний планшет, в яких виявлено службові документи, які зберігалися на них з порушенням встановленого порядку, оскільки містили грифи обмеження доступу", — наголошується в повідомленні.

На даний момент ведуться слідчі дії, а суд в процесуальному порядку обере підозрюваному в шпигунстві запобіжний захід.

" target="_blank">

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв кількома годинами раніше про те, що генеральний прокурор України Ірина Венедиктова призначила собі нового заступника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!