Головна Новини Суспільство Кримінал У чернівецькому селі згвалтували 77-річну пенсіонерку
commentss НОВИНИ Всі новини

У чернівецькому селі згвалтували 77-річну пенсіонерку

На мешканку чернівецького села Балківці напав її односельчанин.

10 квітня 2020, 09:02 comments5167
Поділіться публікацією:
У чернівецькому селі згвалтували 77-річну пенсіонерку

У чернівецькому селі побили і згвалтували 77-річну пенсіонерку. Про цей моторошний злочин повідомили в обласному управлінні поліції.

Постраждала жінка від рук свого ж односельця. Вона добре знала злочинця, тому проблем з тим, щоб встановити його особу та затримати у правоохоронців не виникло. Напав на мешканку села Балківці майже вдвічі від неї молодший чоловік — 42-річний житель цього ж села. Він, як ні в чому не бувало, прийшов до неї додому. Потім чоловік почав вести себе агресивно. Спочатку він побив літню жінку, а потім, коли вона вже не могла чинити опір, згвалтував її.

Мовчати про те, що сталося пенсіонерка не стала. Вона тут же звернулася в поліцію і написала заяву на односельчанина. Чоловіка затримали. Поліцейські з'ясовують всі обставини того, що сталося, проводять різні експертизи. Підозрюваному загрожує до 5 років позбавлення волі, повідомили в поліції. Зараз він перебуває під вартою, його відправили в ізолятор тимчасового утримання. Прокуратура проситиме суд відправити чоловіка в СІЗО на час розслідування.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про те, що в Україні під час карантину різко скоротилася кількість злочинів. Рівень злочинності впав на третину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!