Головна Новини Суспільство Кримінал Екс-депутата Тетяну Чорновіл допитали в ДБР
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-депутата Тетяну Чорновіл допитали в ДБР

Активістка Чорновіл відмовилася давати свідчення в ДБР

14 квітня 2020, 16:09 comments2444
Поділіться публікацією:
Екс-депутата Тетяну Чорновіл допитали в ДБР

Активістка Тетяна Чорновіл, яка є колишнім депутатом Верховної Ради, скористалася правом відмовитися від дачі показань. Про це повідомляє прес-служба Держбюро розслідувань.

"14 квітня 2020р в територіальному управлінні Державного бюро розслідувань, розташованому в місті Києві, відбувся допит Чорновіл, підозрюваної в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчинене за попередньою змовою групою осіб способом, небезпечним для життя багатьох осіб (п. п. 5 , 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України)", уточнили в ГБР.

У Бюро відзначають, що під час допиту Чорновіл відмовилася свідчити проти себе і послалася на ст. 63 Конституції. Перед початком допиту активістка виступила перед тими, хто її підтримує і визнала, що брала участь у підпалі приміщення в центрі Києва.

"Я брала участь... підпалювала офіс "Партії регіонів"... але свідчення давати не буду, щоб не дати їм можливості притягати до відповідальності інших майданівців за моїми свідченнями", — заявила вона.

Нагадаємо, що в результаті навмисного підпалу та інших дій в офісі "Партії Регіонів" у 2014 році загинула людина.

Як повідомляв портал "Коментарі", Державне бюро розслідувань повідомили екс-депутату Тетяні Чорновіл про підозру у навмисному вбивстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!