Головна Новини Суспільство Кримінал Два екс-співробітника "Беркута" отримали підозри у справі Євромайдану
commentss НОВИНИ Всі новини

Два екс-співробітника "Беркута" отримали підозри у справі Євромайдану

Обидва колишніх "беркутівця" підозрюють в умисній фальсифікації звинувачень проти учасників Євромайдану

21 травня 2020, 13:22 comments2057
Поділіться публікацією:
Два екс-співробітника "Беркута" отримали підозри у справі Євромайдану

Прокурори Офісу генерального прокурора спільно зі слідчими Державного бюро розслідувань повідомили про підозру двом колишнім співробітникам спецпідрозділу міліції "Беркут". Про це повідомляється на сайті Офісу генерального прокурора.

За даними слідства, зазначені особи причетні до створення "липових" рапортів і протоколів проти учасників мирного протесту.

Так. вранці 20 січня 2014 року групою так званих "титушок" були затримані на вул. Лаврській у Києві троє учасників акції протесту, які йшли додому з Майдану Незалежності. Співробітники "Беркута" склали рапорти та надали завідомо неправдиві показання слідчому, що особи були затримані на вулиці Грушевського під час скоєння ними злочину".

Екс-правоохоронців інкримінують незаконне перешкоджання організації і проведення зборів і мітингів та надання слідчому завідомо неправдивих показань із штучним створенням доказів обвинувачення (ст. 340, ч. 2 ст. 384 КК України).

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що скандальний журналіст Дмитро Гордон анонсував серію чергових інтерв'ю, які допоможуть "скласти пазл" подій 2014 року в Україні — гості можуть викликати суспільний шок і резонанс.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!