Головна Новини Суспільство Кримінал Офіс Генпрокурора зобов'язаний відкрити кримінальне провадження стосовно Байдена, - рішення суду
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіс Генпрокурора зобов'язаний відкрити кримінальне провадження стосовно Байдена, - рішення суду

Печерський суд зобов'язав прокуратуру відкрити справу на Байдена

21 травня 2020, 16:04 comments3092
Поділіться публікацією:
Офіс Генпрокурора зобов'язаний відкрити кримінальне провадження стосовно Байдена, - рішення суду

В Україні відкриють кримінальне провадження проти колишнього віце-президента, нинішнього кандидата в президенти США Джо Байдена. Таке рішення прийняв Печерський суд міста Києва.

Так, рішення судді Вовка стосується можливого втручання Байдена в діяльність колишнього Генерального прокурора України Віктора Шокіна.

Документ зобов'язує особу, у чиїй компетенції знаходиться дане питання, внести певне кримінальне провадження і перевірити ті факти, які можуть свідчити про втручання колишнього віце-президента США в діяльність колишнього Генерального прокурора України.

Нагадаємо, що в мережі інтернет з'явився запис переговорів п'ятого президента України Петра Порошенка з віце-президентом США. Саму розмову опублікував народний депутат Андрій Деркач.

Як випливає з запису, президент Порошенко доповідає віце-президенту США, що не дивлячись на відсутність звинувачень в корупції чи інших неправомірних дій, він сказав генеральному прокурору Шокіну написати заяву про відставку за результатами зустрічі Байдена і Порошенка. Також Байден привітав Порошенка з новим генпрокурором і, зокрема, зазначив, що буде сприяти в отриманні кредиту для України.

Раніше експерты оцінили для видання "Коментарі" причини і можливі наслідки спливли в мережі інтернет записів переговорів п'ятого президента України Петра Порошенка з віце-президентом США Джо Байденом, начебто компрометуючих їх обох.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!