Головна Новини Суспільство Кримінал Стрілянина в Житомирській області: Нацгвардія оприлюднила імена трьох загиблих бійців
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина в Житомирській області: Нацгвардія оприлюднила імена трьох загиблих бійців

Під час стрільби по відпочиваючим в Житомирській області загинули троє нацгвардейцiв — Віталій Вульчин, В. Мамиченко і А. Москалець

22 травня 2020, 19:56 comments3093
Поділіться публікацією:
Стрілянина в Житомирській області: Нацгвардія оприлюднила імена трьох загиблих бійців

У Нацгвардії назвали імена бійців, які загинули в ході стрілянини в селі Новоселиця Житомирській області в ніч на 22 травня. Про це повідомили у виданні "Новий час з посиланням на заяву командування Національної гвардії України.

"У цій страшній трагедії загинув військовослужбовець за контрактом Бригади швидкого реагування старший сержант Вульчин В. С., а також двоє військовослужбовців за контрактом військової частини 3066 молодший сержант Мамиченко В. Л. та старший солдат Москалець А. В.", — йдеться в заяві.

Нацгвардейцы напередодні повернулися із зони проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі. Вони перебували у відпустці.

У ніч на 22 травня в селі Новоселиця Житомирської області чоловік застрелив з мисливської рушниці, сім чоловік, які відпочивали на березі ставка. Загинули добровольці, учасники антитерористичної операції, жителі Києва віком від 29 до 50 років.

Стрільцем виявився 58-річний власник ставу, який напередодні допоміг викрити і затримати начальника поліції одного з районів Житомирської області, який вимагав від нього щомісячну "данину". За версією слідчих, між ним і групою відпочиваючих виник конфлікт.

Як повідомляв портал "Коментарі", помер колишній нардеп Анатолій Матвієнко. Йому було 67 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!