Головна Новини Суспільство Кримінал Житомирському стрілку повідомили про підозру у навмисному вбивстві
commentss НОВИНИ Всі новини

Житомирському стрілку повідомили про підозру у навмисному вбивстві

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу

22 травня 2020, 23:35 comments3141
Поділіться публікацією:
Житомирському стрілку повідомили про підозру у навмисному вбивстві

Процесуальне керівництво прокуратури Житомирської області та Слідче управління ГУ Національної поліції в області повідомили про підозру в умисному вбивстві житомирському стрілку, який також був орендарем озера, де сталася стрілянина. Про це повідомили в прес-службі Офісу генерального прокурора на офіційному сайті.

Житомирського стрілка підозрюють у скоєнні умисного вбивства двох і більше осіб за пунктом 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. На момент публікації вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному. Розглядається варіант утримання під вартою.

У ніч на 22 травня в селі Новоселиця Житомирської області чоловік застрелив з мисливської рушниці, сім чоловік, які відпочивали на березі ставка. Загинули добровольці, учасники антитерористичної операції, жителі Києва у віці від 29 до 50 років.

Стрільцем виявився 58-річний власник ставу, який напередодні допоміг викрити і затримати начальника поліції одного з районів Житомирської області, який вимагав від нього щомісячну "данину". За версією слідчих, між ним і групою відпочиваючих виник конфлікт.

Як повідомляв портал "Коментарі", Нацгвардія оприлюднила імена трьох загиблих бійців під час стрілянини в Житомирській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!