Головна Новини Суспільство Кримінал "За козла відповіси": Андрія Богдана залучать за кримінальною статтею за жорстоке поводження з тваринами
commentss НОВИНИ Всі новини

"За козла відповіси": Андрія Богдана залучать за кримінальною статтею за жорстоке поводження з тваринами

Напередодні екс-глава Офісу президента Андрій Богдан у зоопарку смикав за вуха козла і постійно стискав маленьку собачку

26 травня 2020, 15:04 comments6010
Поділіться публікацією:
"За козла відповіси": Андрія Богдана залучать за кримінальною статтею за жорстоке поводження з тваринами

Проти екс-голови Офісу президента Андрія Богдана відкрито кримінальне провадження за підозрою у жорстокому поводженні з тваринами. Про це повідомляє юрист Олексій Шевчук на своїй сторінці в Facebook.

Відомо, що напередодні Богдан завітав контактний зоопарк у Києві, де прямо на очах інших гостей розплідника і журналістів, почав смикати за вуха козла, який вихопив у нього з рук склянку з овочами для годівлі тварин.

При цьому, згідно з відеороликом, Богдан не випускав з рук маленьку собачку, що також розцінюється зоозахисниками, як жорстоке поводження.

"Сьогодні ініціювали кримінальне провадження проти Андрія Богдана за жорстоке поводження з тваринами. Очікуємо реакції поліції", — зазначено в повідомленні юриста.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в українських цирках скасовані номери з участю дресированих тварин.

"Зараз ми працюємо над робочими рішеннями шляхів реабілітації цих тварин. Всі звірі будуть передані реабілітаційним центрам", — зазначив міністр культури, молоді і спорту Володимир Бородянський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!