Головна Новини Суспільство Кримінал Банду кілерів, що влаштували стрілянину в Києві, затримали поблизу Одеси (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Банду кілерів, що влаштували стрілянину в Києві, затримали поблизу Одеси (ВІДЕО)

Напередодні банда кілерів, яку затримали поблизу Одеси, спробувала вбити в Києві лідера наркокартелю з Чорногорії. Зловимсники ледь не згоріли у власному авто

27 травня 2020, 12:43 comments2671
Поділіться публікацією:
Банду кілерів, що влаштували стрілянину в Києві, затримали поблизу Одеси (ВІДЕО)

Банду іноземних кілерів, які намагалися вбити лідера наркокартелю з Чорногорії, затримали під Одесою. Про це повідомив глава Нацполіції Ігор Клименко. Стрілянину в Києві іноземці влаштували вчора і ледь не згоріли у власній машині.

Напередодні на столичному Печерську розігрався не інакше як сюжет з голлівудського бойовика. Банда кілерів спробувала вбити громадянина Чорногорії. Вони підстерегли чоловіка біля його будинку, і вистрілили в нього 5 разів. Злочинців було двоє. Вони сіли в машину і кинулися тікати. Проїхавши кілька сотень метрів, вирішили знищити автомобіль разом з доказами. Але в якийсь момент щось пішло не так і кілери ледь не згоріли живцем. Цей момент потрапив на камери відеоспостереження.

Жертві злочинців теж вдалося вижити, незважаючи на те, що він отримав кілька куль. Зараз чоловік у лікарні. Хто він, поліцейські з'ясували. Виявилося, що це лідер одного з наркокарталів в Чорногорії, який продає наркотики по всій Європі. Зараз він перебуває в міжнародному розшуку. Однак кілерам його вдалося знайти швидше, ніж правоохоронцям. Самі вони також далеко не втекли. Разом з поплічниками їх схопили під Одесою, коли ті прямували у бік кордону з Молдовою. Всього поліцейські затримали 4 людини. Це громадяни Сербії, Чорногорії та Македонії. Один з них також у міжнародному розшуку. Його підозрюють у замовному вбивстві.

Банда була озброєна, тому затримувати їх допомагали бійці спецпідрозділу "Корд".

Стрілянину у Києві поліція розслідує, як замах на вбивство.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що двоє поліцейських катували і зґвалтували 25-річну дівчину в поліцейському відділку.

Фото: Національна поліція



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!