Головна Новини Суспільство події Мінкульт заперечує зв'язок своїх співробітників зі "справою Гримчака"
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінкульт заперечує зв'язок своїх співробітників зі "справою Гримчака"

Міністерство не погоджує проекти будівництва або реконструкції будівель в історично населених місцях, підкреслили співробітники Мінкульту

15 серпня 2019, 11:18 comments2047
Поділіться публікацією:
Мінкульт заперечує зв'язок своїх співробітників зі "справою Гримчака"

Міністерство культури України відреагувало на можливі звинувачення у зв'язку з затриманням заступника голови МинВОТ Юрія Гримчака.

У відомстві заявили, що будь-які звинувачення або підозри щодо зловживань з питань містобудівних перетворень працівниками Мінкультури є безпідставними і надуманими.

Міністерство не погоджує проекти будівництва або реконструкції будівель в історично населених місцях, підкреслили співробітники Мінкульту.

"Будь-які звинувачення або підозри щодо зловживань з питань містобудівних перетворень працівниками Мінкультури безпідставні, надумані і такі, які не базуються ні на одній з норм права. Міністерство не погоджує проекти будівництва або реконструкції будівель в історично населених місцях, в тому числі у місті Києві", — вказали у відомстві.

У міністерстві при цьому пояснили, що з 1 січня 2019 року, зі вступом в дію змін в чинне законодавство, у період до затвердження в установленому порядку історико-архітектурного опорного плану Мінкультури не має жодних правових підстав для погодження будь-якого нового будівництва на території історично населених місць, у тому числі міста Києва.

Як повідомляв портал "Коментарі", Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) і Служба безпеки України під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури затримали заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрія Гримчака та його помічника за вимагання хабара в розмірі 1,1 млн доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!