Головна Новини Суспільство події Суд призначив фігурантам справи "Роттердам" мільйонні застави
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд призначив фігурантам справи "Роттердам" мільйонні застави

Суд призначив заставу в 9,5 млн гривень топ-менеджеру ДТЕК

16 серпня 2019, 14:59 comments2046
Поділіться публікацією:
Суд призначив фігурантам справи "Роттердам" мільйонні застави

Солом'янський районний суд Києва обрав запобіжний захід ще одному фігуранту у справі "Роттердам" — заставу в 9,5 млн грн та особисті зобов'язання.

"Суд обрав запобіжний захід ще одному фігурантові справи — запорука в 9,5 млн грн та особисті зобов'язання", — повідомила прес-секретар Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Ольга Постолюк.

Мова йде про фігуранта справи "Роттердам" — генерального директора "ДТЕК Мережі" Іване Гелюхе, якому раніше було повідомлено про підозру.

За іншого фігуранта справи — радника директора "ДТЕК Східенерго" Бориса Лісового — вже внесений визначену судом заставу в розмірі 10 млн грн.

САП і НАБУ 8 серпня 2019 року повідомили про підозру шість осіб, включаючи екс-главу НКРЭКУ Дмитра Вовка і екс-члена комісії Володимира Євдокимова. Підозрюваним інкримінується зловживання службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб з метою отримання неправомірної вигоди для інших юридичних осіб всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 КК України). Також повідомлено про підозру співробітникам компанії "ДТЕК".

Як повідомляв портал "Коментарі", Солом'янський раойнный суд Києва обрав запобіжний захід ще одному фігуранту справи "Роттердам" — колишньому начальникові відділу Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ) Тарасу Ревенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!