Головна Новини Суспільство події Яким було 22 серпня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким було 22 серпня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня

Сьогодні, 22 серпня, у Кропивницькому розстріляли адвоката, а Богдан вирішив судитися з журналістами «Схем»

22 серпня 2019, 20:00 comments3327
Поділіться публікацією:
Яким було 22 серпня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня

У Кропивницькому розстріляли адвоката


Біля слідчого ізолятора №6 у Кропивницького розстріляли адвоката Олександра Іванова. Невідомі здійснили обстріл із автомобіля  з автоматичної зброї. Деталі вбивста встановлюють слідчі.

Богдан вирішив судитися з журналістами


Глава Офісу президента Андрій Богдан подав позов проти журналістів програми "Схеми: корупція в деталях"

"У провадження Шевченківського районного суду м.Києва (головуючий суддя Фролова І.В.) надійшла справа за позовом Богдана Андрія Йосиповича до ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія Україна", Седлецької Н.Ю., Савчука М.В., Єгошиної В.А. про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації", — йдеться в повідомленні на сторінці суду в Facebook.

Штучний інтелект виграв у покер півмільйона доларів

У січні 2017 року стало відомо, що комп'ютерна програма Libratus обіграла чотирьох професійних гравців у покер і виграла два мільйони доларів. Але її творці вирішили не зупинятися на досягнутому і зараз представили світові нову версію програми — Pluribus, яка вже обіграла в техаський холдем відразу п'ятьох чемпіонів в цій грі, "сидячи" з усіма ними за одним столом, прямо як в традиційних казино.

Філарет вирішив судитися зі спікером ПЦУ

Почесний патріарх Православної церкви України (ПЦУ) Філарет подав до Шевченківського районного суду Києва позов до спікера Синоду ПЦУ, архієпископа Чернігівського і Ніжинського Євстратія (Зорі).

"Надійшов лист з Шевченківського суду. Патріарх Філарет (Денисенко М. А.) позивається до архієпископа Євстратія (Зорі І. В.) про "захист честі і гідності"", — написав Зоря у своєму Facebook.

Ієрарх додав, що раніше чоловічий монастир Києво-Печерської Лаври та ТОВ "Союз православних журналістів" програли позови до нього про захист честі і гідності.

Порошенко і Вакарчук визначилися з комітетом у Раді


П'ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко і лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук виявили бажання працювати у Верховній Раді нового скликання у комітеті з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва.

Комітет Верховної Ради з зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва може очолити представник партії "Слуга народу" Богдан Яременко. Передбачається, що в його складі буде 10 депутатів, 6 з яких – з "Слуги народу".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!