Головна Новини Суспільство події «Боротьба з незалежними ЗМІ стала візитною карткою нової влади» - Опозиційна платформа - За життя
commentss НОВИНИ Всі новини

«Боротьба з незалежними ЗМІ стала візитною карткою нової влади» - Опозиційна платформа - За життя

Опозиційна платформа - За життя заявила, що Зеленський прагне знищити свободу слова

23 серпня 2019, 21:02 comments1800
Поділіться публікацією:
«Боротьба з незалежними ЗМІ стала візитною карткою нової влади» - Опозиційна платформа - За життя

Опозиційна платформа — За життя  заявляє, що "Зе! Команда" намагається знищити свободу слова в Україні, позбавиться від незалежних медіа, цілеспрямовано рухаючись до диктатури.

 У своїй заяві партія констатує факт неправомірних дій президента Зеленського щодо незалежних медіа, в спробах "зачистити" інформаційний простір і знищити свободу слова.

Опозиційна партія підкреслила некомпетентність і заангажованість Нацради з питань телебачення і радіомовлення, вказавши на прямі докази цього.

 "Заява члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергія Костинського про те, що цей орган має намір звернутися до суду щодо анулювання ліцензії телеканалу NewsOne, оскільки в Нацраді" зафіксували факти, що мають ознаки розпалювання ворожнечі в українському суспільстві ", — це брехня.  Втім, чого ще чекати від органу, якому навіть в спробі налагодити діалог і провести телеміст з росіянами (телеміст "без політики і без політиків") бачиться "мову ворожнечі"? "- констатували в партії" Опозиційна платформа — За життя.

 Також в опозиційної партії зажадали у Зеленського дати відповіді на ряд питань, щодо правопорушень по відношенню до незалежних медіа і бездіяльності влади: "Чому правоохоронні органи порушують кримінальні справи проти неугодних владі телеканалів?  Чому до сих пір так і не знайшли тих, хто обстріляв з гранатомета будівлю телеканалу "112 Україна"?  Чому влада ніяк не відреагувала на заклик народного депутата Висоцького розстрілювати неугодні телеканали з ПТУР? "- питається в тексті заяви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!