Головна Новини Суспільство події Відомий порно сайт зняв ролик на честь забруднення екології
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий порно сайт зняв ролик на честь забруднення екології

Популярний сайт Pornhub не залишився в стороні від трендів і теж взявся за боротьбу з забрудненням екології. Творці зробили це у своєму стилі, як повідомляє видання Dezeen.

29 серпня 2019, 17:30 comments4059
Поділіться публікацією:
Відомий порно сайт зняв ролик на честь забруднення екології

На даний момент сайт співпрацює з організацією під назвою Ocean Polymers. Кожен раз, коли відвідувач буде клікати на ролик, зароблені гроші будуть автоматично перераховані на пожертвування. До речі, відео називається "найбрудніше порно", оскільки його зйомки проходили на одному з забитих сміттям пляжів.

Ocean Polymers планує пустити гроші на запуск судна, яке буде збирати і переробляти пластик.

Сенс порно відео в тому, що пара, відома під ніком Leolulu займається сексом на забитому сміттям пляжі, а іноді в кадрі навіть з'являються люди в спец одязі і починають прибирати навколо. Головний меседж: як пластик і сміття можуть зіпсувати навіть таке прекрасне видовище. 

Як не дивно, ця кампанія отримала величезний успіх, а все з-за того, що Pornhub не має якого-небудь обмеження по країнах. Цей сайт відомий і популярний серед користувачів всього світу.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", російські експерти провели перше соціологічне опитування серед роботів. Виявилося, що онлайн помічники теж можуть відчувати любов і інші почуття.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!