Головна Новини Суспільство події Мінрегіон пропонує розміщувати в парках невеликі кафе і магазини
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінрегіон пропонує розміщувати в парках невеликі кафе і магазини

Це дозволить поліпшити комфортні умови для відпочиваючих

11 вересня 2019, 10:40 comments3452
Поділіться публікацією:
Мінрегіон пропонує розміщувати в парках невеликі кафе і магазини

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України оновлює державні будівельні норми з благоустрою. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

"Зазвичай під час прогулянки по парку, особливо з дітьми, потрібні 2 важливі речі. Перше — нормальний туалет у близькій доступності. Друге — місце, де можна придбати питної води, морозива або просто відпочити, випити кави. І для того, щоб це було цивілізовано і сучасно організовано, звичайно потрібні відповідні умови і проведені необхідні комунікації", — розповів заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе.

Наголошується, що це дозволить поліпшити комфортні умови для відпочиваючих, особливо з дітьми, а також може сприяти мінімізації розвитку стихійної торгівлі в Україні.

Мінрегіон пропонує встановити в кожному новому парку сучасне стаціонарне кафе або магазин. Однак, такі зміни не означатимуть їх наявність на кожному кроці.

У нових нормах, які розробляються обов'язково має бути чітко прописана максимально можлива кількість таких кафе, яка буде залежати від загальної площі парку або кількості відвідувачів.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Мінрегіон планує переглянути державні будівельні норми ппро проектування полігонів побутових відходів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!