Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли яку погоду очікувати українцям 19 вересня
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли яку погоду очікувати українцям 19 вересня

В Україні потепліє, але падатиме дощ і мокрий сніг

19 вересня 2019, 01:29 comments2046
Поділіться публікацією:
Синоптики розповіли яку погоду очікувати українцям 19 вересня

У четвер, 19 вересня, погода в Україні буде трішки теплішою, аніж у попередні дні. Попри це, у західних та північних областях буде дощити, а в Карпатах знову випаде мокрий сніг. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко. 

Загалом погода у четвер буде дощова та з грізними красивими хмарами. Вітер у четвер поступово слабшатиме. Попри це, у великих містах все ж можливі сильніші пориви, але штормових попереджень синоптики не оголошували.

Дощі періодично випадатимуть по всій Україні. На Заході та на Півночі опади очікуються протягом усього дня. У центральних, південних та східних областях буде сухіше та навіть сонячно.

У високогір'ї Карпат 18 вересня різко похолодало і випав перший сніг. Така погода збережеться й у четвер, тому знову можливі опади та заморозки.

У Києві 19 вересня очікується дощ, північно-західний вітер з поривами, а стовпчики термометрів піднімуться до +14+15 градусів.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", учені знайшли універсальний засіб від стресу. Згідно з новим дослідженням, опублікованим в журналі AERA Open, всього 10 хвилин ігор з кішками і собаками можуть призвести до різкого зниження рівня гормонів стресу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!