Головна Новини Суспільство події Україну накриють дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриють дощі

Оприлюднений прогноз погоди на сьогодні

19 вересня 2019, 08:23 comments2830
Поділіться публікацією:
Україну накриють дощі

Погода в Україні 19 вересня залишається холодною в західних областях, де температура повітря вдень досягне +12+14. Про це повідомляє "РБК-Україна", посилаючись на інформацію Українського Гідрометцентру.

Синоптики відзначають, що в північних і західних областях сьогодні дощі. Температура повітря вдень складе +12+14, вночі очікується +5+7. Крім того, у Київській області теж дощитиме.

На півдні і сході країни сьогодні мінлива хмарність: температура повітря вдень сягне +15+17, вночі очікується +6+8. Відзначимо, що в Миколаївській, Одеській і Херсонській областях температура повітря вдень пыдійметься до +19, а вночі максимальною стане позначка +8.

Синоптики відзначають, що сьогодні в столиці будуть дощі. Температура повітря вдень досягне +14+16, вночі очікується +6+8.

Нагадаємо, сьогодні оголошено штормове попередження. На всій території України очікуються сильні пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпеки, жовтий) на протязі всього дня.

Зазначимо, що вчора вранці в Карпатах випав сніг. Зазначається, що на горі Піп Іван Чорногірський було хмарно, пориви вітру 5-6 м/с.  

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в декількох містах Індії в результаті найбільшого зливи обвалилися стіни деяких будинків, через що загинуло 30 осіб.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!