Головна Новини Суспільство події Яким було 27 вересня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким було 27 вересня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня

Сьогодні, 27 вересня, у КМДА повідомили коли у Києві розпочнеться опалювальний сезон, а співака Олега Винника внесли в чистилище "Миротворця"

27 вересня 2019, 23:00 comments2258
Поділіться публікацією:
Яким було 27 вересня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня

У КМДА повідомили коли у Києві розпочнеться опалювальний сезон

У Києві з понеділка, 30 вересня, розпочнеться опалювальний сезон. Про це повідомляє пресс-службу Київської міської державної адміністрації (КМДА).Як повідомляється, 30 вересня за індивідуальними заявками почнеться підключення теплопостачання лікарень, шкіл, дитячих садків та інших закладів соціальної сфери.

"Подача теплової енергії в житлові будинки в Києві буде починатися в установленому порядку з урахуванням температури повітря, яка має опуститися до позначки +8 градусів за Цельсієм і нижче, і триматися на такому рівні протягом не менше трьох днів", — заявив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Науменко.

Співака Олега Винника внесли в чистилище "Миротворця"

Український поп-співак Олег Винник потрапив у базу сайту "Миротворець". Причиною внесення в чистилище стало те, що він знявся у флешмобі з російськими зірками, що підтримали політику Кремля щодо України.

“Став учасником "російської пропагандистської антиукраїнської акції "Усім мир", яка спрямована на перекладання відповідальності розв'язаною Росією війни в Україну", — йдеться у повідомленні сайту.

Розкрита нова формула розмитнення авто на єврономерах

Міністр інфраструктури пропонує максимально спростити формулу розмитнення автомобілів, у тому числі машин на єврономерах. Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

За його словами, зміну формули повинно підтримати Міністерство фінансів і уряд, тому що в бюджеті закладені доходи за нині чинною формулою розмитнення.

Олександр Данилюк подав у відставку

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк подав у відставку. Відповідну заяву він написав на ім'я президента України Володимира Зеленського. Президент розгляне її після повернення у Київ. Відзначається, що Данилюк написав заяву перед початком робочого візиту Зеленського в США з метою участі у 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Адвокат Трампа пред'явить докази по втручанню України в вибори президента США

Адвокат президента США Рудольф Джуліані вважає повною нісенітницею звинувачення, висунуті проти нього від "інформатора" з розвідки США щодо його спілкування з українськими чиновниками з питання "справи Байдена".

Він пообіцяв незабаром надати докази втручання  українських посадових осіб у президентські вибори в США 2016 році.

Відповідаючи на запитання про деталі скарги, через яку багато американських чиновников глибоко стурбовані діями при спілкуванні з українськими чиновниками і громадянами, Джуліані назвав звинувачення повною нісенітницею.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!