Головна Новини Суспільство події На Сході України бойовики 27 разів порушили режим припинення вогню
commentss НОВИНИ Всі новини

На Сході України бойовики 27 разів порушили режим припинення вогню

Вогонь окупанти вели з забороненої Мінськими угодами зброї

8 жовтня 2019, 14:26 comments1796
Поділіться публікацією:
На Сході України бойовики 27 разів порушили режим припинення вогню

За минулу добу на Сході України військові формування Російської Федерації 27 разів порушили режим припинення вогню. Вогонь бойовики вели з забороненої Мінськими угодами зброї: мінометів калібру 82 і 120 мм. Про це розповіли в прес-штабі Міністерства оборони України.

Як стало відомо, найбільше обстрілу бойовики провели по позиціях оперативно-тактичної угруповання "ПІВНІЧ". Вогнем були накриті селища Новолуганське, Травневе, Гладосово, Вільне, Новгородське та район Золотого. Крім того, військові формування РФ стріляли по позиціях наших військ в селищі Кримське та Луганське, а також недалеко від Попасного.

"За минулу добу втрат в результаті ворожих обстрілів з нашого боку не було. З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці два рази порушили режим припинення вогню", — повідомили в прес-штабі Міністерства оборони України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявив, що президент України Володимир Зеленський та його команда намагаються завершити розпочатий мінський процес припинення війни та повернення Україні окупованих територій на Донбасі або показати його безперспективність та перейти до інших варіантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.mil.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!