Головна Новини Суспільство події Усик достроково переміг у дебютному бою проти американського суперважкоатлета
commentss НОВИНИ Всі новини

Усик достроково переміг у дебютному бою проти американського суперважкоатлета

Для українського спортсмена це був перший бій в суперважкій вазі

13 жовтня 2019, 12:42 comments2420
Поділіться публікацією:
Усик достроково переміг у дебютному бою проти американського суперважкоатлета

Український боксер Олександр Усик здобув першу перемогу в суперважкій вазі. Поєдинок відбувся в Чикаго на Wintrust Arena. В рингу українець зустрівся з американцем Чаззом Візерспуном.

Весь бій Олександр Усик домінував. Спочатку він вивчав суперника, але вже в сьомому раунді провів атаку, яка стала для американського бійця вирішальною — на восьмий раунд він вже не вийшов. Здобувши дострокову перемогу над 38-річним Чаззомом, Усик дебютував у суперважкій вазі. До речі, суперник 32-річного Олександра був на 12 кілограм важче нього.

Зазначимо, що для Усика ця перемога стала 17-ою на професійному рингу. З дебютом українського бійця привітав і президент України Володимир Зеленський.

"Олександр Усик переміг Чазз Візерспуна. Україна пишається своїми чемпіонами. Не зупиняйтеся", — написав на своїй сторінці в соцмережі глава держави.

Раніше портал "Коментарі" писав, що чемпіон світу в середній вазі за версією WBO Деметріус Андраде (28-0, 17 КО) заявив, що хоче зустрітися в рингу з Сергієм Дерев'янченко і Геннадієм Головкіним.

"Я хочу Дерев'янченко і Головкіна. Це був гарний поєдинок. Сергій заслужив повагу", — передає слова Андраде журналіст The Athletic Ленс Пагмайр.

Итчник: https://censor.net.ua/v3153674



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!