Головна Новини Суспільство події "Можливі провокації": СБУ закликала українців бути пильними під час святкування Дня захисника України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Можливі провокації": СБУ закликала українців бути пильними під час святкування Дня захисника України

Спецслужби відзначають, що на мітингах та масових акціях можуть виникнути будь-які провокації

13 жовтня 2019, 15:33 comments2591
Поділіться публікацією:
"Можливі провокації": СБУ закликала українців бути пильними під час святкування Дня захисника України

В Україні завтра, 14 жовтня, буде святкуватися День захисника України. У зв'язку з чим правоохоронці на всій території нашої країни будуть працювати в посиленому режимі. Про це повідомили в Службі безпеки України.

В честь свята безліч людей візьмуть участь у масових заходах, мітингах, акціях та маршах. Охороняти порядок будуть працівники МВС, Національної поліції, Національної Гвардії та Служби безпеки.

"Ми готові забезпечувати права громадян. Ми готові захищати громадський порядок і безпеку кожного учасника. Ми добре пам'ятаємо події 31 серпня 2015, коли бойова граната обірвала життя чотирьох нацгвардейцев, а понад 120 людей отримали поранення. Тому завтра правоохоронні органи будуть діяти суворо й уважно. І ми дуже розраховуємо на пильність учасників масових акцій. Наш загальний ворог нікуди не подівся — ви, як і ми повинні розуміти, що можливі будь-які провокації", — повідомили в Службі безпеки України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що перед боєм древні норвезькі воїни вживали сильні психоделіки. Берсеркери були групою неймовірно лютих (і часто оголених) норвезьких воїнів, які вселяли страх в серця кожного громадянина на північ від екватора вчасно Епоха вікінгів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ssu.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!