Головна Новини Суспільство події Бойовики на Сході України зривають розведення військ
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики на Сході України зривають розведення військ

Поведінка бойовиків говорить про зацікавленість зриву розведення сил і засобів

15 жовтня 2019, 12:40 comments1728
Поділіться публікацією:
Бойовики на Сході України зривають розведення військ

Бойовики дві доби поспіль зривають розведення сил в Золотому, ведучи вогонь по позиціях українських військових з великокаліберних кулеметів. Під час обстрілу окупанти застосовують зброю, заборонену Мінськими угодами. Про це повідомили в прес-штабі Операції об'єднаних сил.

Повідомляється, що 14 жовтня військові формування Російської Федерації обстріляли позиції українських військових поряд з селищами Новолуганське, Лебединське та Водяне. Бойовики стріляли з мінометів калібру 82 та 120 мм.

"Така цинічна поведінка свідчить про зацікавленість противника в подальшому загостренні конфлікту. Нагадаємо, Мінськими домовленостями визначено, що розведення сил та засобів може бути здійснено лише після дотримання режиму припинення вогню протягом семи діб", — відзначили в прес-штабі ООС.

Раніше портал "Коментарі" писав, що бойовики зривають відведення сил в Золотом.

"НВФ (незаконні збройні формування — ред.) РФ, імітуючи до цього готовність провести розведення сил і засобів, вчора підступно здійснили обстріл з гранатометів різних систем на ділянці розведення №2 (Золоте 4). Незважаючи на готовність Збройних Сил України провести розведення сил і засобів на ділянці розведення №2 окупанти в черговий раз демонструють своє небажання дотримуватися Мінські домовленості та взяті на себе зобов'язання", — повідомляють у штабі Операції об'єднаних сил.

Фото: прес-штаб Операції об'єднаних сил



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!