Головна Новини Суспільство події Гладковський оголосив голодування
commentss НОВИНИ Всі новини

Гладковський оголосив голодування

Гладковський заявив, що раніше жодних повісток із викликами на допит чи проведення слідчих дій не надсилалося

17 жовтня 2019, 19:38 comments2298
Поділіться публікацією:
Гладковський оголосив голодування

Колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський, якого сьогодні НАБУ затримало за підозрою у зловживанні службовим становищем, оголосив голодування на знак протесту. Про це повідомили у пресслужбі компанії "Богдан", яку очолює Гладковський, передає УНН.

У пресслужбі повідомили, що Олег Гладковський називає незаконним його затримання та на знак протесту проти свавілля правоохоронних органів оголосив голодування.

Як зазначили в компанії, Гладковський заявляв, що жодних обмежень на виїзд за кордон ніколи не було, а повісток із викликами на допит чи проведення слідчих дій не надсилалося.

"Я весь час співпрацював із детективами НАБУ надаючи свідчення та необхідні пояснення. За останні пів року, відколи я повернувся до корпорації "Богдан", я десятки разів вилітав за кордон для участі у перемовинах із бізнес-партнерами і завжди повертався в Україну",- зазначив Гладковський.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", НАБУ назвало причину затримання Гладковського. Національне антикорупційне бюро України затримало Олега Гладковського за підозрою у зловживанні службовим становищем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!