Головна Новини Суспільство події На Сході України 257 осіб вважаються зниклими без вести
commentss НОВИНИ Всі новини

На Сході України 257 осіб вважаються зниклими без вести

Незаконно позбавлено свободи ще 240 людей

18 жовтня 2019, 11:23 comments1522
Поділіться публікацією:
На Сході України 257 осіб вважаються зниклими без вести

На Донбасі без вісті зниклими людьми вважаються 257 осіб. Сумну статистику Служба безпеки України надала інформаційного ресурсу "Радіо Свобода".

За даними правоохоронців, ще 240 людей залишаються незаконно позбавленими волі на територіях Донецької та Луганської областей.

За даними інформаційного обліку Об’єднаного центру з координації пошуку, звільнення незаконно позбавлених волі осіб у районі здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях значаться як: зниклі безвісти  257 осіб, незаконно позбавлені волі  240 осіб", — повідомили в Службі безпеки України.

У свою чергу українська сторона робить все можливе для того, щоб звільнити незаконно утриманих на непідконтрольних територіях громадян.

"Відповідні пропозиції із зазначеного приводу регулярно подаються на розгляд Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на сході України та опрацювання із залученими в рамках Мінського формату міжнародними гуманітарними організаціями. Робота за вказаним напрямком продовжується", — зазначили в управлінні.

Раніше портал "Коментарі" писав, що правоохоронці встановили факт вербування іноземного студента представниками так званого "міністерства державної безпеки ЛНР".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!