Головна Новини Суспільство події ОБСЄ зафіксувала зменшення кількості вибухів на Донбасі майже вдвічі
commentss НОВИНИ Всі новини

ОБСЄ зафіксувала зменшення кількості вибухів на Донбасі майже вдвічі

Спостерігачі зафіксували зменшення вибухів до 122

19 жовтня 2019, 04:15 comments2786
Поділіться публікацією:
ОБСЄ зафіксувала зменшення кількості вибухів на Донбасі майже вдвічі

У Донецькій області Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню. Про це повідомляється в звіті СММ ОБСЄ.

Спостерігачі зафіксували зменшення вибухів до 122, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (206 вибухів). Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на північно-схід від Мар'їнки (підконтрольна уряду). Ще приблизно 90 вибухів у районах до північно-північно-захід від непідконтрольних уряду Донецька і південного сходу від Світлодарська (підконтрольний уряду).

У той же час, в Луганській області констатувала СММ збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши також більше вибухів (49), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (1 вибух). Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на південно-схід від Попасній (підконтрольна уряду) і в районах на східно-північно-схід Сентяновки.

Доак повідомляв портал "Коментарі", міністр закордонних справ Словаччини Мирослав Лайчак, який в даний час є головуючим в ОБСЄ, відповів, що вибори в окупованих районах Донецької та Луганської областей повинні проходити за законами України, але зараз такої можливості немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!