Головна Новини Суспільство події Погода на середу: в Україні очікують циклон і мокрий сніг
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода на середу: в Україні очікують циклон і мокрий сніг

Похолодання прийде 28 жовтня

23 жовтня 2019, 07:30 comments2780
Поділіться публікацією:
Погода на середу: в Україні очікують циклон і мокрий сніг

Сьогодні Україна потрапить в зону дії циклону, який приніс в Європу суху погоду. За словами синоптика Наталії Діденко, саме тому у всіх регіонах — без опадів. А температура повітря коливатиметься від 16 до 21 градуса тепла (дивись картинку – прогноз Українського гідрометцентру).

У столиці середа буде туманною, дощу не очікується, а стовпчики термометра піднімуться до +19-ти. Вже 28 жовтня, за словами Діденко, киян чекає суттєве похолодання, а в ніч з 30 на 31 жовтня можливий навіть мокрий сніг.

-EVqTzqO99L-FWMtPwqj09GXf.png

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що осінь в Україну принесла типовий для цієї пори року густий туман. Разом з тим людей стурбувала  інформація, яка активно поширюється в соціальних мережах, мовляв, у нашій країні нібито зафіксований найвищий показник забруднення атмосферного повітря оксидом вуглецю. Причиною цієї проблеми називають спалювання листя і горіння торфовищ. Однак гідрометеорологи говорять, що в найближчі два-три дня туман в Україні ще буде спостерігатися. А з ним — і брудні частинки. Однак вже з початку листопада температура повітря поступово опускатиметься нижче і нижче. У свою чергу, листя українці перестануть спалювати і залишать їх як природне добриво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: facebook.com, meteo.gov.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!