Головна Новини Суспільство події Під Луганськом знайшли 21 російський "Град" за лінією відведення
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Луганськом знайшли 21 російський "Град" за лінією відведення

На Донбасі працювала моніторингова місія ОБСЄ, яка виявила реактивні системи та гаубиці

23 жовтня 2019, 16:49 comments1428
Поділіться публікацією:
Під Луганськом знайшли 21 російський "Град" за лінією відведення

Представники ОБСЄ, які в рамках моніторингової місії вивчали ситуацію на непідконтрольних Україні територіях Донецької і Луганської областей, виявили більше 20 російських "Градів" за лінією відведення. Як розповіли в прес-центрі штабу ООС, тільки біля Краснолуцького під Луганськом спостерігачі зафіксували 21 реактивну систему залпового вогню БМ-21 "Град". Більш того, поблизу Тернового Донецької області знайшли дві самохідні гаубиці 2С1 "Гвоздика", розміщені з порушенням лінії відведення.

Вдалося виявити і озброєння, яке розмістили поза встановлених місць зберігання. Біля Круглика представники ОБСЄ виявили 26 танків невстановленого типу, а поблизу Мирного – 17 гаубиці "Гвоздика" і "Лягушка", а також 18 танків і 5 протитанкових гармати МТ-12 "Рапіра". В районі Тернового фахівці виявили 8 танків Т-72.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в жовтні спостерігачі зафіксували на Донбасі зменшення кількості вибухів до 122 в порівнянні з попереднім звітним періодом (206 вибухів). Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на північно-схід від Мар'їнки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!