Головна Новини Суспільство події На Донбасі бойовики 25 разів порушили режим тиші
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі бойовики 25 разів порушили режим тиші

Бойовики обстрілювали позиції наших військ з БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів

25 жовтня 2019, 10:12 comments1163
Поділіться публікацією:
На Донбасі бойовики 25 разів порушили режим тиші

За минулу добу на сході України військові формування Російської Федерації 25 разів порушили режим припинення вогню. Обстріл велися з озброєння бойової машини піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Про це повідомили в прес-штабі Операції об'єднаних сил.

Так, найбільше обстрілів зафіксували в районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід". Вогонь вели поруч з містами Мар'їнка та Авдіївка, а також неподалік від селищ Талаківка, Богданівка, Верхньоторецьке, Славне і Широкіно.

"Внаслідок обстрілів, поранення отримав один військовослужбовець збройних сил. З початку цього періоду збройні формування Російської Федерації і її найманці вогневої активності не виявляли", — повідомили в прес-штабі ООС.

Раніше портал "Коментарі" писав, що на непідконтрольні Україні території Донецької і Луганської областей Російська Федерація передала чергову партію "гумконвоя". Її загальна вага склала близько 360 тонн.

Як стало відомо, у Луганськ прибули 16 автомобілів, які привезли нібито продуктові набори для дітей, медикаменти і медичне обладнання.

"Конвой з таким же вмістом вранці прибув у Донецьк. Загальна вага вантажу склала близько 360 тонн. Попередній "гуманітарний конвой" МНС Росії прибув на Донбас минулого тижня — 17 жовтня. Тоді стверджувалося, що рятувальники привезли дитячі продуктові набори", — повідомляють "Новини Донбасу".

Фото: прес-служба ООС



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!