Головна Новини Суспільство події В Україну йде друге "бабине літо": повітря прогріється до 16 градусів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде друге "бабине літо": повітря прогріється до 16 градусів

З понеділка українці зможуть насолодитися по-справжньому теплими днями

31 жовтня 2019, 11:20 comments15872
Поділіться публікацією:
В Україну йде друге "бабине літо": повітря прогріється до 16 градусів

В Україні холода зміняться невеликим, але приємним потеплінням. Метеорологи прогнозують, що з початку наступного тижня повітря прогріється до 16 градусів. Про це повідомляє прес-служба Укргідрометцентру.

Так, в суботу в Україні вночі очікуються заморозки до трьох градусів, а вдень температура прогріється до семи. У неділю синоптики обіцяють вже більш оптимістичний прогноз. Принаймні, вночі температура прогріється до четых градусів, вдень — до 11. А от з понеділка українці зможуть насолодитися по-справжньому теплими днями: температура повітря вдень підніметься до 1516 градусів.

При цьому в найближчі дні ввечері на вулиці спостерігатиметься туман.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Києві стало важче дихати. Таку інформацію привела Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського. За даними дослідників, у порівнянні з минулим тижнем, рівень забруднення повітря на сьогоднішній день підвищився — це пов'язано з метеорологічною обстановкою.

Разом із тим громадськість стурбувала інформація, яка активно поширюється в соціальних мережах, мовляв, у нашій країні нібито зафіксований найвищий показник забруднення атмосферного повітря оксидом вуглецю. Причиною цієї проблеми називають спалювання листя і горіння торфовищ. Портал "Коментарі" розібрався, що ж все-таки нависла над Україною.

Фото: М. Журавель, "Коментарі"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!