Головна Новини Суспільство події Нардеп: "У Києві новий «вирішувач» – Комарницький, за яким стоять Єрмак і Палатний"
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: "У Києві новий «вирішувач» – Комарницький, за яким стоять Єрмак і Палатний"

Дубинський пов'язує Комарницького з радником президента і мером столиці

31 жовтня 2019, 20:01 comments3783
Поділіться публікацією:
Нардеп: "У Києві новий «вирішувач» – Комарницький, за яким стоять Єрмак і Палатний"

Нардеп від "Слуги народу" і, за сумісництвом, відомий в Україні журналіст-розслідувач Олександр Дубинський на своєму каналі в YouTube заявив про те, що в Києві з'явилася нова впливова фігура – "вирішувач" Денис Комарницький. За інформацією ЗМІ та джерел самого Дубинського, Комарницький був відомий ще при столичному екс-градоначальнику Леоніді Черновецькому. Крім того, за ним нібито стоять радник президента Андрій Єрмак, а також друг нинішнього мера Києва Віталія Кличко Артур Палатний.

"Зверніть увагу, як раптом стихла інформаційна кампанія навколо Віталія Кличка, а також корупційні схеми його оточення. Буквально місяць-два тому ми обговорювали, що колишній боксер бере рукавички, знімає зі цвяха і йде з кабінету мера. Обговорювали корупційні схеми його оточення. Микитась в СІЗО, Микитась вкрав стільки-то... Питання щодо Кличка, зверніть увагу, закрите, - говорить Олександр Дубинський, згадуючи пропажу 40 тонн металу з Шулявського мосту. — Вкрали і вивезли їх на будівництво "Укрбуду". Столар з усіма його схемами. Ось ця роздача земель, крадіжка грошей на метро".

Дубинський говорить, що чиновники обіцяли зняти Віталія Кличка з посади, однак цього поки не сталося. Нардеп упевнений, що причина цьому — домовленості у вищих колах влади. "Для мене це велика загадка. З таким напруженням прийти до влади і так облажатися з Київською міською адміністрацією і розкраденим Києвом — це треба вміти. Але ж вже все було: переляканий Кличко, і постанова на виході про обшуки в КМДА. Закон "Про столицю" прийнятий у першому читанні. Все готово", – обурюється нардеп.

Дубинський, розмірковуючи про старі-нові фігури в політиці, задається питанням, хто ж все-таки такий Денис Комарницький. "Екс-голова фракції "Блок Леоніда Черновецького" в Київраді, який зараз з'явився у Києві і розповідає, що він допоможе вирішити питання з новою владою", — каже нардеп, запевняючи, що Комарницький має вплив на всі комунальні підприємства і столичний бізнес. Тим часом, у ЗМІ кажуть, що Денис Комарницький – це довірена особа Андрія Єрмака, який зараз є радником президента Володимира Зеленського. Крім того, нова фігура – нібито кум і друг дитинства мера Віталія Кличка.



Раніше ми повідомляли про те, що Олександр Дубинський звинуватив екс-нардепа Дмитра Святаша в організації мітингів проти Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!