Головна Новини Суспільство події У наземному транспортні Києва можна буде сплачувати проїзд банківською карткою
commentss НОВИНИ Всі новини

У наземному транспортні Києва можна буде сплачувати проїзд банківською карткою

У департаменті також розповіли, що для наземного транспорту планують реалізувати можливість оплати однією карткою за кількох осіб

1 листопада 2019, 16:48 comments1409
Поділіться публікацією:
У наземному транспортні Києва можна буде сплачувати проїзд банківською карткою

Директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Юрій Назаров повідомив, що від тепер у  наземному транспорті Києва можна буде сплатити за проїзд за допомогою банківської картки або мобільних додатків Apple Pay та Google Pay. 

Назаров розповів, що уже в листопаді з’явиться можливість сплачувати за проїзд у наземному транспорті банківською карткою, або смартфоном. Така система створюється для того, щоб обіг коштів у сфері пасажирських перевезень був більш прозорим. Також це ще один важливий крок у розвитку cashless-напряму у Києві. 

Із системою безготівкової оплата пасажири зможуть зручно і безпечно сплатити свій проїзд без будь яких труднощів. У департаменті також розповіли, що для наземного транспорту планують реалізувати можливість оплати однією карткою за кількох осіб. 

Нагадаємо, раніше депутати Київської міської ради ухвалили рішення про випуск електронних проїзних квитків учням і кадетам на базі електронної пластикової карти.
Як раніше повідомляло видання "Коментарі", розрахунок за проїзд у громадському транспорті буде відбуватися з використанням електронних квитків. 1 листопада громадський транспорт Києва очікують серйозні зміни. За наявними даними, будуть звільнені всі кондуктори, вилучені з продажу паперові квитки, які використовуються в наземному транспорті і жетони, необхідні для проїзду в метрополітені. Також з початком листопада в обіг будуть запущені електронні проїзні квитки. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!