Головна Новини Суспільство події Дубневичу призначили заставу в 100 млн гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Дубневичу призначили заставу в 100 млн гривень

Суму застави можна внести протягом 5 днів

2 листопада 2019, 19:48 comments3794
Поділіться публікацією:
Дубневичу призначили заставу в 100 млн гривень

Нардеп від групи "За майбутнє" Ярослав Дубневич може вийти під заставу в 100 млн гривень Таке рішення прийняв Вищий антикорупційний суд України.

Слідчий суддя ухвалив відмовити у клопотанні генпрокурора Руслана Рябошапки і застосував до депутата запобіжний захід у вигляді застави. Кошти необхідно внести на спеціальний рахунок протягом 5 днів. Раніше прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури просив суд взяти під варту Ярослава Дубневича на 60 днів.

Нагадаємо, нардепа підозрюють у злочині за ст. 191 ККУ частина 5 — привласнення, розтрата майна або заволодіння шляхом зловживання службовим становищем. Слідчі вважають, що використовуючи посаду голови транспортного комітету Верховної Ради, він отримав неправомірну вигоду більш ніж 93 млн гривень на постачання деталей для "Укрзалізниці". Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років.

Як повідомляв портал "Коментарі", народному депутату ("За майбутнє") Ярославу Дубневичу вручили підозру у справі про виведення активів з "Укрзалізниці".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!